Η τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία της δερμοανάλυσης

Κάτω από την επιδερμίδα είναι γραμμένη όλη η μελλοντική πορεία της εμφάνισής μας: οι ρυτίδες που θα εμφανιστούν, οι λεπτές γραμμές, οι δυσχρωμίες. Η Αμερικάνικη εταιρεία Canfield Scientific σχεδιάζει πρωτοποριακά μηχανήματα δερμοανάλυσης και φωτογράφισης δέρματος που παρέχουν πολλαπλές αξιολογήσεις της κατάστασής του για βλάβες που δεν μπορούν να εκτιμηθούν με ακρίβεια δια γυμνού οφθαλμού. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να σχεδιαστεί η κατάλληλη θεραπεία για κάθε επιδερμίδα και να επιτευχθούν τα τέλεια αποτελέσματα.

Τα εξειδικευμένα συστήματα απεικόνισης του δέρματος χρησιμοποιούνται σε ιατρεία πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας, ιατρικά spa, ινστιτούτα αισθητικής, καθώς και σε κέντρα περιποίησης δέρματος και ευεξίας σε όλο τον κόσμο για να υποστηρίξουν και να τελειοποιήσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

VISIA Complexion Analysis System

Η προηγμένη τεχνολογία VISIA παρέχει ουσιαστικές και πολλαπλές (8 στο σύνολο) αξιολογήσεις του δέρματος στην οθόνη με δυνατότητα εκτύπωσής τους. Βοηθά στο σχεδιασμό της θεραπείας, καθώς οι ανάγκες του κάθε δέρματος προκύπτουν από τη φωτογράφιση, τη λεπτομερή απεικόνιση και τα γραφήματα/στατιστικές που εμφανίζει το VISIA. Επίσης το ίδιο το μηχάνημα παρουσιάζει τις κατάλληλες λύσεις για τα προβλήματα κάθε δέρματος σύμφωνα με τις θεραπείες και τη χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων που προτείνονται στον χώρο του ειδικού.

Reveal Imager

Ένα φωτογραφικό σύστημα υψηλής τεχνολογίας απεικόνισης προσώπου σε μία φορητή συσκευή, που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την κομψότητα. Χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία RBX της Canfield, απεικονίζει ακόμη και τη μελάχρωση και τα αγγεία που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι, ώστε να βοηθήσει τους επαγγελματίες στη στοχευμένη θεραπεία του πελάτη τους.

Τα προϊόντα Canfield έχουν τη δυνατότητα επιδότησης μέσω του αναπτυξιακού προγράμματος ΕΣΠΑ www.espa.gr. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα, αν αγοράσετε ένα προϊόν Canfield πριν εγκριθεί η επιδότησή σας, εφόσον το έχετε συμπεριλάβει όμως στην αίτηση σας, η δαπάνη αυτή να επιδοτηθεί όταν εγκριθεί ο φάκελός σας.