Γίνε Συνεργάτης μας

Ενδυνάμωση μέσα από την εκπαίδευση

Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάμε περισσότερο από το να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας για το Clean Beauty και τις εταιρείες Advanced Nutrition Programme™, Environ®, jane iredale – The Skincare makeup™, RevitaLash® Cosmetics και Canfield με επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι μοναδικό γιατί δίνουμε τεράστια σημασία στην ενδυνάμωση των πελατών μας μέσα από την επαγγελματική επιμόρφωση που είναι προσαρμοσμένη σε σας και στην ομάδα σας.

Με υπευθυνότητα εκπονούμε ένα ετήσιο ημερολόγιο εκπαιδευτικών ημερίδων στο Εκπαιδευτικό Κέντρο των γραφείων μας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ή στο ετήσιο συνέδριο και τις πολυάριθμες διοργανώσεις μας.

Την εκπαίδευση αναλαμβάνουν έμπειροι επαγγελματίες  με σημαντικές σπουδές και διαρκή μετεκπαίδευση. Οι εκπαιδεύσεις μας στοχεύουν όχι μόνο στην ανάλυση και την κατανόηση των προϊόντων κάθε εταιρείας, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τα προτείνετε στους πελάτες σας.

Θέλετε να απογειώσετε το επιχειρηματικό σας δυναμικό; Γίνετε ένας μακροχρόνιος συνεργάτης μας και θα σας δείξουμε τον τρόπο.

    Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.